Elep nv

Op de productieafdeling van ELEP gaven we een opleiding over de papiercyclus, de afvalstromen en hoe deze afvalstromen worden gebruikt om kringlopen te sluiten. Papier is namelijk een heel mooi circulair voorbeeld van een hernieuwbare energiebron waar tal van mogelijkheden mee zijn. Het doel van de opleiding was om de werknemers van ELEP mee te laten denken over oplossing om het papierafval beter te sorteren, zodat de kwaliteit wordt bewaakt om het papierafval terug in de cyclus te brengen.


Deze opleiding maakt deel uit van het project “ESF 566: opleiding van de toekomst”. Met deze opleiding willen we Vlaamse werknemers hun kennis, vaardigheden en passie versterken rond alles wat circulair is. Niet alleen algemene circulaire principes komen aan bod in onze opleiding, maar ook technische aspecten zoals recyclagetoepassingen en materiaalgebruik voor een circulaire toekomst maken hier deel van uit.

Doel

Zorgen voor een betere sortering en gedragenheid van de werknemers zodat een zo goed mogelijke verwerkingsstrategie kan worden toegepast

Strategie

Recycle, Reduce

Partners

WSE/ESF
Indufed
PaperPackSkills
Elep nv

Ontdek ook deze projecten